Líder KDH Hlina si užil romantiku v -10 °C pod stanom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hlina
Líder KDH Alojz Hlina dvadsiate výročie svadby so svojou manželkou Martinou oslávil vo štvorici a v celku netradične. Foto: archív

BRATISLAVA 21. februára (WEBNOVINY) – Romantika v mraze. Líder KDH Alojz Hlina dvadsiate výročie svadby so svojou manželkou Martinou oslávil vo štvorici a v celku netradične. Kým iné páry by uprednostnili romantickú večeru pri sviečkach, Hlina zvolil dobrodružnejšiu možnosť.Spať v stane, keď mrzne na Skalnatom plese je asi pre niekoho nepochopiteľné. Môžem však povedať, že nielen že sme to prežili, ale bola to aj poriadna romantika,“ napísal na sociálnu sieť líder kresťanských demokratov.

„My máme takú tradíciu ešte s druhým manželským párom, s ktorým sme sa brali v rovnaký deň. Každý rok sa snažíme si túto „nešťastnú udalosť pre nás mužov“ pripomenúť,“ povedal pre Webnoviny.sk s humorom. „Teraz sme mali okrúhle 20. výročie, tak to chcelo niečo zaujímavejšie a skrsol takýto nápad,“ dodal s tým, že to bolo milé. Hoci majú manželia k turistike blízko, na Skalnatom plese v mraze pri mínus desiatich stupňoch spali prvýkrát. „Strávili sme tak jednu noc. V spacáku zimu nebolo cítiť,“ dodal Hlina.

Katarína Zaťková

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Alojz Hlina
Firmy a inštitúcie KDH Kresťanskodemokratické hnutie