SDKÚ potrebuje na výsledky komfort, tvrdí Lucia Žitňanská

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Zitnanska
Kandidátka na predsedníčku SDKÚ-DS Lucia Žitňanská na tlačovej besede po rokovaní predsedníctva Regionálneho zväzu strany. Bratislava, 23. apríl 2012. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 5. augusta (WEBNOVINY) – V priebehu polroka alebo v priebehu tohto roka sa podľa poslankyne Lucie Žitňanskej (SDKÚ-DS) ukáže potenciál nového predsedu a nového vedenia SDKÚ-DS.

Zatiaľ má podľa nej vedenie plné právo robiť politiku tak, ako si predstavuje a toto plne rešpektuje.

Ako povedala v nedeľu pre agentúru SITA, jej predstava bola pred kongresom trochu iná, preto neprijala ponúkanú funkciu podpredsedníčky strany po tom, čo ju delegáti nezvolili za predsedníčku.

„Takto je to lepšie, aj pre nové vedenie, aj pre stranu ako takú,“ uviedla s tým, že rešpektuje výsledky kongresu a venuje sa poslaneckému mandátu a Bratislave.

Podľa nej nové vedenie musí mať plný komfort, aby realizovalo politiku tak, ako si predstavuje, na čo dostalo plnú podporu na kongrese.

Nové vedenie SDKÚ-DS má podľa Žitňanskej plné právo aj čas na to, aby mohlo naplno realizovať svoje predstavy a aby sa ukázali výsledky.

„Preto vôbec necítim potrebu hodnotiť smerovanie strany. Keď budem cítiť potrebu to hodnotiť, tak určite nie najskôr cez médiá, ale najskôr vo vnútri strany a potom cez médiá,“ konštatovala Žitňanská. Nové vedenie SDKÚ-DS na čele s predsedom Pavlom Frešom bolo zvolené na májovom kongrese.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Lucia ŽitňanskáPavol Frešo
Firmy a inštitúcie SDKÚ-DS Slovenská demokratická a kresťanská únia – Demokratická strana