Silní pomáhajú maličkým. Alebo naopak?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Nadácia Linaje

BRATISLAVA 14. novembra (WBN/PR) – Tretiu edíciu projektu „Silní pomáhajú maličkým. Alebo naopak?“ z dielne Nadácie LINAJE podporili muži – osobnosti, ktorí venujú svoj čas, talent, energiu na podporu hendikepovaným, marginalizovaným skupinám či jednotlivcom. Jedinečné zábery vznikli v spolupráci s prestížnou fotografkou Ivonou Oreškovou s ktorou nadácia vytvorila Benefičný kalendár pre rok 2013. Projekt je súčasťou podpory sociálneho rezidenčného zariadenia pre ľudí s autizmom – Ôsmy svetadiel v Borovej. Exkluzívnym partnerom projektu je maloobchodná sieť CBA.

Nadácia LINAJE už po tretíkrát zastrešuje projekt známy projekt, ktorý podporuje myšlienku jedinečnosti a tolerancie, ktoré v rámci svojej spoločenskej zodpovednosti šíri rôznymi formami. „Vyhľadávame rôzne príležitosti na pomoc ľuďom s autizmom. Výťažok aj z tejto akcie preto putuje na podporu zariadenia a konkrétnych ľudí, ktorí si zaslúžia adekvátne podmienky na život“ dodáva Štefan Pogány z Nadácie LINAJE.

Výsledným produktom tohtoročného kalendára je umelecky a spoločensky hodnotná séria fotografií známych mužov i detí – zdravých aj detí s autizmom, malých aj veľkých – z autorskej dielne fotografky Ivony Oreškovej.

Naše pozvanie na tento projekt prijali:

Maroš KRAMÁR – herec

Peter CMORÍK a Tomáš BEZDEDA – hudobníci

Marián GREKSA – spevák a občiansky aktivista

formácia “PARTIČKA” (Lukáš Latinák, Roman Pomajbo, Marián Miezga, Juraj Kemka)

SAJFA – moderátor rádia

Boris PRIHRADSKÝ – juniorský majster sveta v kulturistike

Ján KOLENÍK – herec

František KOVÁR – herec

Štefan BUGALA a Martin VALIHORA – známi bubeníci

KULY – frontmen skupiny DESMOD

Alexander BÁRTA – herec.

Kalendár bude dostupný pre zákazníkov v rôznych predajných kanáloch. „ Myšlienka benefičného kalendára 2012 Nadácie LINAJE má rozmer, ktorý nás zaujal a radi sme kalendár ponúkli v sieti CBA Slovakia na predvianočný trh. Podporujeme dobré veci“ dodáva Ing. Vladimír Kocúrek, viceprezident CBA Slovakia s.r.o. – ktorá je exkluzívnym partnerom projektu.

Krst kalendára sa uskutoční 22.11.2012 v Panta Rhei v Avion Shopping Park (o 17:00 pre verejnosť), ktorý vystrieda séria autogramiád v Bratislave, Senci a Košiciach v najbližších týždňoch.

Partneri projektu:

ROCHE Slovensko, Avion Shopping Palace, Prvá stavebná sporiteľňa , agentúra BRANDY, SPOSA – T o.z., OTTO BERG a SITA tlačová agentúra.

Hlavnými mediálni partneri:

Pay-Per-Vision Media, Azet.sk a STORE MEDIA.

Kalendár je dostupný v sieti kníhkupectiev Panta Rhei a eshope Martinus.sk. Exkluzívne aj v maloobchodnej sieti CBA Slovensko.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marián MiezgaRoman Pomajbo