Polícia v Piešťanoch hľadá Matúša, ktorý trpí autizmom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Matúš Blaško
Polícia pátra po 28-ročnom Matúšovi Blaškovi z Piešťan, ktorý trpí autizmom. Stratil sa v utorok večer 1. októbra. Foto: SITA/KRPZ Trnava

BRATISLAVA 2. októbra (WEBNOVINY) – Polícia pátra po 28-ročnom Matúšovi Blaškovi z Piešťan, ktorý trpí autizmom. Stratil sa v utorok večer 1. októbra, keď spolu s matkou odchádzali zo záhradkárskej oblasti v katastri obce Drahovce, informuje trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Matúš Blaško je 178 cm vysoký, štíhlej postavy, má tmavé, nakrátko ostrihané vlasy a oči hnedej farby. Naposledy mal na sebe bledšie modro-sivé šuštiakové nohavice, na bokoch s tmavším modrým pásom.

Na hlave mal menčestrovú šiltovku okrovej farby. Mal na sebe teplejšiu bundu s kapucňou čiernej farby s bielymi pásikmi. Pod ňou mal tmavomodrú bundu. Obuté mal tenisky čiernej farby so žlto-čiernymi šnúrkami.

Polícia muža hľadala od utorka večera do rána 6:00, avšak zatiaľ bezvýsledne. Hliadky z okolitých obvodných oddelení, dopravní policajti, príslušníci mestskej polície pátrali celú noc v teréne. V pátraní po Matúšovi Blaškovi pokračuje polícia aj dnes v spolupráci so záchranármi.

Polícia vyzýva ľudí, aby akékoľvek informácie o tom, kde by sa muž mohol zdržiavať, oznámili na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na telefónnom čísle 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR