Najväčšou chybou Ficovej vlády je podľa Bugára jej arogancia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Fico
Premiér Robert Fico počas rokovania 81. schôdze vlády SR. Bratislava, 30. október 2013. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 26. decembra (WEBNOVINY) – Najväčšou chybou súčasnej vlády je podľa predsedu Mosta-Híd Bélu Bugára jej arogancia.

„Oni sú tak arogantní, že povedia – a teraz nebude rozprava, alebo budeme rokovať len v noci. Zákon síce hovorí o tom, že ak pätina poslancov, to znamená 30 poslancov, podpíše návrh na odvolanie člena vlády, tak musí byť o tom rokovanie. Vládna väčšina sa rozhodne, že nebude,“ povedal Bugár v rozhovore pre agentúru SITA.

Podľa neho arogancia v nich vyvoláva to, že môžu urobiť hocičo. „Môžeme ísť na let do Petrohradu, môžeme dať zákony do NR SR, ktoré možno opozícia nezbadá, že prejdú,“ konštatoval. Ako príklad uviedol zákon o obnoviteľných zdrojoch, v ktorom vláda chcela pomôcť len jednej finančnej skupine.

Bugár vidí aj ďalšie chyby a nesplnené sľuby vlády. „Sľubovali istoty. Hovorili o tom, že nebudú privatizovať a pripravujú privatizáciu. Sľubovali, že nebudú nové dane a zaviedli licenčnú daň. To znamená, že klamali vtedy, keď hovorili o tom, že ľudia si zaslúžia istoty, alebo to mysleli tak, že len niektorí ľudia a slovo´ len´ tam zabudli napísať,“ vyhlásil Bugár.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Béla BugárRobert Fico
Firmy a inštitúcie Most-HídVláda SR