Valentín je za dverami, máte už darček?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Pricemania.sk

BRATISLAVA 10. februára (WBN/PR) – Najromantickejší sviatok roka – Valentín – sa nezadržateľne blíži a zamilovaní už určite rozmýšľajú, ako potešiť svoju polovičku. Prejavte lásku originálne aj s klasickými darčekmi a pritom nedajte svojej peňaženke pocítiť veľké straty.

Ešte stále poloprázdna peňaženka po Vianociach dáva tušiť, že veľké rozhadzovanie sa konať nebude. Na láske by sa šetriť nemalo, no prečo nekúpiť rovnakú vec v obchode, v ktorom ju majú za najlepšiu cenu? Využívajte preto porovnávače cien, napríklad Pricemania.sk, ktorý porovnáva ceny medzi viac než 4 000 e-shopmi. Vďaka tejto službe získate výhody akoby najväčšieho obchodného domu – bez zbytočného behania a s tým, že si priamo porovnáte ceny medzi obchodmi na internete.

Tradične najobľúbenejšími valentínskymi darčekmi sú parfumy, ktoré potešia dámy aj pánov. Rovnako ušetriť môžete aj na spodnej bielizni a erotických kostýmoch či nočných košieľkach. U mnohých Slovákov sú obľúbeným valentínskym darčekom i erotické pomôcky. Romantickejšie založení ľudia a mladšie ročníky ešte stále na Valentína podarúvajú aj plyšové hračky, vankúšiky v tvare srdiečok či vonné sviečky.

Foto: Pricemania.sk

Žiadosť o ruku priamo na Valentína?

14. február sa stáva nielen dátumom svadby mnohých párov, ale aj príležitosťou na zásnuby. Páni, pri výbere zásnubného prsteňa si určite prejdite ponuky internetových obchodov, aj na nákupe drahých kovov sa dá ušetriť niekoľko desiatok až stoviek Eur. Ak sa na zásnuby ešte necítite, pozrite si prívesky, náušnice, sety či hodinky.

Darujte zážitok!

Ak Valentín považujete za „trápny americký sviatok“ a nehodláte ho oslavovať, no vaša polovička čaká v tento deň od vás zvýšenú pozornosť, nesklamte ju. Darček nemusí byť hmotný. Vezmite ju na romantický wellness pobyt, dobrodružný let balónom či romantickú večeru. Zlavomania.sk, nový agregátor overených zľavových portálov vám odporučí tie najlepšie ponuky pobytov, masáží, adrenalínových darčekov, ale napríklad aj zabezpečí vstupenky do divadla so zľavou.

Stačí len kliknúť a rozhodnúť sa!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Pricemania.sk