Tatranskú Lomnicu ovládnu snežné psy, deti čaká aj labyrint

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Husky
Minulý rok pritiahli ťažné psy na unikátne podujatie v Tatranskej Lomnici vyše 11-tisíc ľudí. Foto: SITA/AP

POPRAD 17. februára (WEBNOVINY) – Nadchádzajúci víkend vo Vysokých Tatrách bude patriť mašérom a ich psom. V Tatranskej Lomnici sa 22. a 23. februára uskutoční piaty ročník podujatia Snežné psy.

Minulý rok sa na podujatí zúčastnilo viac ako 11-tisíc ľudí. Tatranci veria, že ich tento rok bude ešte viac. „Jarné prázdniny sú významným termínom pre tunajší cestovný ruch. Aj preto organizujeme podujatie pre rodiny s deťmi práve teraz. Okrem tradičných psích záprahov sa deti zabavia aj vo veľkom snežnom labyrinte. Očakávame, že na podujatí bude okolo 15-tisíc návštevníkov, lyžiarov aj nelyžiarov,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Vysoké Tatry a primátor Vysokých Tatier Ján Mokoš.

Program podujatia Snežné psy v stredisku Tatranská Lomnica sa začne hneď po spustení lanoviek a o 15:00 ho uzavrie detská diskotéka. O zábavu sa počas podujatia postarajú Martin Madej, Thomas Puskailer aj Miro Jaroš.

Pre najmenších lyžiarov pripravili organizátori vystúpenia divadiel ZkuFraVon a Maškrta. Rovnako ako v minulých ročníkoch budú môcť návštevníci podujatia vyhrať jazdu v psom záprahu. „Podujatie Snežné psy je multižánrovým podujatím ideálnym pre rodiny. Deťom sa oplatí okrem lyžiarskeho výstroja zobrať si so sebou plyšového psíka, za čo budú odmenené darčekom,“ uviedla výkonná riaditeľka Regiónu Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ján MokošMartin MadejMiro JarošThomas Puskailer