Podnikateľ napadol exekútora, Rumuni zaútočili na hliadku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Putá, väzenie
Foto: ilustračné, Shutterstock

BRATISLAVA/TRENČÍN 7. marca (WEBNOVINY) – Po vlaňajšom útoku na exekútora obvinil vyšetrovateľ 47-ročného podnikateľa z útoku na verejného činiteľa. Incident sa odohral ešte minulý október v kancelárii v Dubnici nad Váhom. Exekútor prišiel s rozhodnutím na vymáhanie vyše 77-tisícovej pohľadávky.

Podnikateľ mu však začal nadávať, vytrhol mu písomnosti a napadol ho. Udieral ho do hlavy a krku a dokopal ho. Exekútora potom vytlačil z kancelárie a sotil ho tak, že muž spadol na zem. Spôsobil mu zranenia so 16-dňovou práceneschopnosťou. Obvinenému Štefanovi v prípade dokázania viny hrozí trest na jeden až päť rokov.

Rovnaký trest hrozí aj Rumunom, ktorí v Trenčíne napadli policajnú hliadku. Posádku Mercedesu zastavili pre dopravný priestupok, spolujazdkyňa mala na kolenách šesťročné dievčatko. Namiesto predloženia dokladov však 22-ročný vodič začal policajtom najskôr vulgárne nadávať. Z auta vystúpili aj dve ženy (20 a 45 r.) a hliadku napadli. Staršia z nich sa jednému z policajtov snažila vytrhnúť puzdro so služobnou zbraňou a poškodila ho. Agresívnu posádku nakoniec spacifikovali a predviedli na policajné oddelenie. Obvinili ich z útoku na verejného činiteľa.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať