Pozrite si, s kým a kde strávia kandidáti volebnú noc

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Fico zmajkovicova
Líder strany Smer-SD Robert Fico s Renátou Zmajkovičovou vo volebnej centrále. (Archívne foto) Foto: SITA/Diana Černáková

BRATISLAVA 12. marca (WEBNOVINY) – Prezidentskí kandidáti Robert Fico, Andrej Kiska, Milan Kňažko a Ján Čarnogurský budú výsledky prvého kola volieb sledovať v Bratislave so svojimi štábmi aj v prítomnosti novinárov.

Premiér a kandidát strany Smer Fico strávi volebnú noc v centrále strany na Súmračnej ulici v bratislavskom Ružinove. Občianski kandidáti Kiska a Kňažko budú na výsledok volieb čakať v bratislavských hoteloch, Čarnogurský v jednej z kaviarní.

Občiansky kandidát Radoslav Procházka sa výsledok volieb dozvie na východe Slovenska. V Košiciach chce byť preto, aby regiónom ukázal, že Slovensko nie je len Bratislava. Kandidát Ľudovej platformy Pavol Hrušovský (KDH, SDKÚ-DS, Most-Híd) chce stráviť volebnú noc v kruhu svojej rodiny. Jeho hovorca Martin Krajčovič to vysvetľuje tým, že má za sebou náročnú kampaň, počas ktorej prešiel celé Slovensko.

Prvé kolo prezidentských volieb sa uskutoční v sobotu 15. marca. Ak v prvom kole ani jeden z kandidátov nezíska nadpolovičnú väčšinu hlasov voličov, druhé kolo sa uskutoční o dva týždne, v sobotu 29. marca. V ňom budú o prezidentské kreslo bojovať dvaja kandidáti, ktorí získajú najvyšší počet platných hlasov v prvom kole.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Andrej KiskaJán ČarnogurskýMilan KňažkoPavol HrušovskýRadoslav ProcházkaRobert Fico