Záťah na dílerov, kukláči našli mužovi marihuanu v ponožke

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kukláči zadržali dvoch mužov, ktorí kšeftovali s drogami
Dvadsaťštyriročnému Ladislavovi a o štyri roky staršiemu Štefanovi našli v aute marihuanu. Štefan dokonca ďalšiu sušenú rastlinu ukrýval aj v ponožke. Bratislava, 27. marec 2014. Foto: SITA/KR PZ Banská Bystrica

RIMAVSKÁ SOBOTA 27. marca (WEBNOVINY) – Kukláči zadržali dvoch mužov, ktorí v Rimavskosobotskom okrese kšeftovali s drogami. Nešlo o náhodnú akciu.

Dvadsaťštyriročnému Ladislavovi a o štyri roky staršiemu Štefanovi našli v aute marihuanu, informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Obrazom: Kukláči zadržali dvoch mužov, ktorí kšeftovali s drogami

Zo zaisteného množstva by sa dalo pripraviť vyše 30 dávok. Štefan dokonca ďalšiu sušenú rastlinu ukrýval aj v ponožke. Po zásahu nasledovala prehliadka v jednom z rodinných domov v obci Gemerský Jablonec.

Tu našli semiačka konope a ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Dvojicu obvinili zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obaja skončili v policajnej cele, vyšetrovateľ spracoval aj návrh na ich vzatie do väzby.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať