Na moste sa zrazil kamión so smetiarmi, zostali zakliesnení

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Smetiarske auto zrazilo v Bratislave ženu, tá neprežila
Dopravná nehoda sa stala v stredu 5. februára na Exnárovej ulici v Bratislave. Pod kolesami smetiarskeho vozidla skončila 74-ročná žena. S vážnymi zraneniami ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc, zraneniam v noci podľahla. Foto: SITA/KR PZ Bratislava

BRATISLAVA 1. apríla (WEBNOVINY) – Na viac ako 30-tisíc eur vyčíslili škody po rannej zrážke smetiarskeho auta s kamiónom na bratislavskom moste Lafranconi. Nehoda sa stala krátko po 06:00 v smere do Malaciek a spôsobila dopravný kolaps.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, vodič auta Mercedes Benz, ktoré viezlo komunálny odpad, narazil do pred ním idúceho ťahača.

Zo zdemolovaného auta s odpadom museli hasiči vyslobodzovať 54-ročného vodiča a jeho dvoch spolujazdcov vo veku 47 a 57 rokov. Záchranári ich previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Alkohol vodičom nezistili.

Škody na smetiarskom aute odhadli na 20-tisíc eur a na ťahači s prívesom na 11-tisíc eur. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje. Dopravu po zrážke riadili policajti, cesta bola prejazdná bez obmedzení až krátko pred 10:00.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať