Muž vpálil do obrubníka a neprežil, v tereňáku bolo aj dieťa

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda strecha
ilustračné foto Foto: SITA/KR PZ Žilina

BRATISLAVA 3. apríla (WEBNOVINY) – Tragicky sa skončila stredajšia večerná dopravná nehoda na križovatke ulíc Kvetná a Školská v obci Zohor v okrese Malacky. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, zomrel pri nej 43-ročný vodič Mitsubishi Pajero, ľahko zranení boli dvaja spolujazdci vo veku 17 a 20 rokov, v aute bol aj dvojročný chlapček, ktorého tiež ošetrili. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Podľa polície vodič jazdil po Kvetnej ulici, pričom po odbočení doľava na Školskú ulicu narazil do obrubníka na pravej strane cesty a auto sa prevrátilo na strechu. Vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol.

Výšku škody na vozidle odhadli na 1500 eur. Bratislavskí krajskí policajti opätovne apelujú na vodičov, aby jazdili bezpečne, zodpovedne, predvídavo, rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla. Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia