Rudolf prepadol v Malackách banku s nožom v ruke, chytili ho

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia pátra po bankovom lupičovi z Malaciek
Neznámy páchateľ vošiel do pobočky banky na Záhoráckej ulici v Malackách a s nožom v ruke žiadal, aby mu do prinesenej igelitky vydali peniaze. Foto: SITA/KR PZ Bratislava

BRATISLAVA 4. apríla (WEBNOVINY) – Policajti chytili páchateľa piatokovej bankovej lúpeže na Záhoráckej ulici v Malackách.

Agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Štyridsaťdeväťročného Rudolfa vypátrali v jednom z bytov na Veľkomoravskej ulici v Malackách. Muža previezli na oddelenie Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách, kde ho obvinili zo zločinu lúpeže.

Rudolf vstúpil v piatok o 13:43 do pobočky banky na Záhoráckej ulici v Malackách vyzbrojený nožom a od personálu požadoval peniaze.

Po tom, čo mu ich zamestnanci odmietli vydať, z miesta činu ušiel. V prípade preukázania viny mu hrozí sedem až 12 rokov väzenia.

Obrazom: Tento muž vylúpil banku v Malackách

Lúpeže bánk v roku 2014

26. februára

Krátko pred 17:00 lúpil v banke na Dukelskej ulici v Modre mladý muž. Pod hrozbou použitia zbrane si odniesol takmer 1 300 eur. V banke boli v tom čase dvaja klienti, pri prepade nebol nikto zranený. Koncom marca policajti z tohto činu obvinili 28-ročného Čecha Tomáša. Hrozí mu sedem až dvanásť rokov.

5. marca

Dvaja páchatelia prepadli pobočku banky na Kazanskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Ozbrojení maskovaní páchatelia vošli do banky pár minút po 16:00. Od pracovníčok žiadali pod hrozbou použitia zbrane peniaze. Odniesli si približne 8 000 eur. Lúpež sa zaobišla bez zranení, v pobočke nebol žiaden klient.

14. marca

V Bratislave na Karadžičovej ulici prepadol neznámy páchateľ pobočku banky. O 9:15 vošiel do banky a pod hrozbou použitia zbrane si pýtal od pracovníčky peniaze. V igelitovej taške Tesco si odniesol niekoľko tisíc eur. Pri prepade nebol nikto zranený, v pobočke v tom čase nebol žiaden klient.

18. marca

Ozbrojený muž lúpil predpoludním v banke na Ružinovskej ulici v Bratislave. Odniesol si nezistenú hotovosť. Pri prepade nebol nikto zranený.

27. marca

Dvaja ozbrojení páchatelia krátko po 14:00 lúpili v banke na Kazanskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Odniesli si nezistenú hotovosť. V čase prepadu nebol v banke žiaden klient, nikto nebol zranený.

4. apríla

Muž ozbrojený nožom vošiel okolo 13:43 do pobočky banky na Záhoráckej ulici v Malackách a pýtal peniaze. Personál mu však odmietol vydať hotovosť. Z miesta činu ušiel, nikto nebol zranený.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať