Ťažké zranenie motorkára, šmykol sa na oleji a havaroval

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Motorkár
V stredu na poludnie sa medzi obcami Dolné Obdokovce a Pohranice v Nitrianskom okrese stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej prišiel o život mladý motocyklista, 21-ročný Roman. Pri predchádzaní dvoch osobných áut motocyklista pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, dostal šmyk a zišiel z cesty. Po náraze do svahu priekopy skončil v poli. Jeho motorka sa vrátila späť na cestu a pokračovala v jazde. Mladého muža sa ani napriek okamžitému zásahu lekárov nepodarilo zachrániť a po prevoze do nemocnice zomrel. Prípadnú prí Foto: Foto: SITA/KRPZ Nitra

ŽILINA 8. apríla (WEBNOVINY) – Motocyklista sa v pondelok večer na ceste medzi Liptovským Mikulášom a Ružomberkom šmykol na oleji, ktorý bol vyliaty na vozovke a havaroval.

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, olej vytiekol z nákladného auta 57-ročného vodiča spoločnosti SCP Ružomberok po tom, ako sa mu odtrhla prevodovka a poškodila sa hydraulická hadica.

Vodič zastavil až na železničnej stanici v Likavke. Motocyklista šiel po Kačkovej ulici v Likavke, pričom v zákrute sa na oleji šmykol a narazil do betónového múru.

Pri nehode sa ťažko zranil, bude sa liečiť dva až tri mesiace. Polícia u oboch vodičov alkohol v krvi nezistila. Polícia začala trestné stíhanie za ublíženie na zdraví. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia v Ružomberku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia