Po tragickej čelnej zrážke zomrel človek, šiesti sa zranili

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
ilustračné foto Foto: SITA/Viktor Zamborský

BRATISLAVA 9. apríla (WEBNOVINY) – Jeden človek zahynul a šiesti boli zranení pri čelnej zrážke dodávky a osobného auta v stredu skoro ráno v okrese Revúca.

K nehode na ceste prvej triedy medzi Tornaľou a Plešivcom prišli hasiči z Tornale, Rožňavy a z Rimavskej Soboty, uviedla Bernadeta Múdra z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Tragédia sa stala v utorok stala aj na štátnej ceste medzi obcami Lučivná a Štrba. Pri smrteľnej dopravnej nehode zahynula 38-ročná žena zo Štrby. V ostrej ľavotočivej zákrute z neznámeho dôvodu strhla vozidlo vľavo do protismeru, pričom narazila ľavým bokom do zvodidiel, odkiaľ sa odrazila, dostala sa späť na vozovku, zišla do priekopy a narazila do stromu.

Vodička pri tejto dopravnej nehode utrpela viaceré ťažké poranenia, ktorým na mieste podľahla. Jej 66-ročná spolujazdkyňa utrpela vážne zranenia, z ktorých sa bude liečiť minimálne dva mesiace. Na vozidle vznikla škoda za 8000 eur. Presnú príčinu smrti mladej ženy určí pitva, uviedla Jana Migaľová z prešovskej krajskej polície.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia