Zlodeji ukradli bronzové sochy i protipožiarne dosky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zlodej and vlámanie
Foto: fastlanemag.com

BRATISLAVA/KOŠICE 11. apríla (WEBNOVINY) – Policajti chytili jedného zo zlodejov, ktorí sa vlani v decembri ulakomili na dve bronzové sochy. Odniesli si ich z rodinného domu na Ulici Za Dolným mlynom v Košiciach.

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, z krádeže a porušovania domovej slobody vyšetrovateľ obvinil 32-ročného Martina z Košíc. Po jeho komplicovi pátrajú. Krádežou spôsobili škodu 5 200 eur. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.

Neznámi zlodeji úradovali aj v skladoch firmy v obci Plešivec. Ukradli tu paletu protipožiarnych dosiek. Spôsobené škody vyčíslili na tritisíc eur. Aj v tomto prípade je trestná sadzba šesť mesiacov až tri roky.

S mäsovými výrobkami v hodnote 135 eur sa chcela bez zaplatenia vytratiť z obchodného domu na bratislavskom Kamennom námestí 59-ročná žena. S naloženou taškou ju však zastavil pracovník SBS. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, už ju pri krádežiach chytili, dokonca bola aj odsúdená, no do výkonu trestu nenastúpila. Zlodejka tak po poslednej krádeži skončila v bratislavskom ústave pre výkon väzby a výkon trestu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať