Bistro.sk oslavuje rok a odmeňuje zákazníkov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Bistro.sk

BRATISLAVA 17. apríla (WBN/PR) – Stále viac obľúbená slovenská služba pre online objednávanie a rozvoz jedál po celom Slovensku – Bistro.sk je na trhu už rok. Rok stačil na to, aby sa stal lídrom v počte reštaurácií na slovenskom trhu a mesačne vybavil viac ako 20 tisíc objednávok.

Jednoznačnou výhodou je komfort a jednoduchosť tejto služby. Pomocou nového vernostného programu teraz pravidelní zákazníci objednávajú ešte lacnejšie ako sú zvyknutí v samotnej reštaurácii. Bistro.sk ponúka najväčší online výber reštaurácií v celej SR a navyše sa môže pochváliť aj vysokým priemerným hodnotením objednávok zákazníkmi, ktoré je až 4,4 z 5. Aj toto jasne vyjadruje to, že zákazníci sú s objednávaním spokojní.

So zámerom ešte väčšieho komfortu prichádza pri príležitosti prvého výročia Bistro.sk na trhu vôbec s prvou mobilnou aplikáciou pre svojich používateľov. Nainštalovať si ju môžu používatelia operačných systémov Android aj iOS.

Okrem mobilnej aplikácie pripravilo Bistro.sk pre svojich používateľov aj ďalšie skvelé prekvapenia. Ako poďakovanie dáva k prvému výročiu všetkým zákazníkom zľavu 2 eurá a pripravil aj súťaž o večere na celý mesiac zadarmo – celkovo pre troch vyžrebovaných. Aj samotné reštaurácie v ponuke na Bistro.sk podporujú prvé výročie skvelými akciami a darčekmi. Viac sa dozviete na www.bistro.sk.

Aplikácia je dostupná pre Android a iOS/Apple.

iTunes:

https://apps.apple.com/us/app/bistro-sk/id828925849

Google play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.azet.bistro

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia