Polícia zisťuje totožnosť neznámeho muža, zomrel v nemocnici

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Neznámy muž
Neznámy muž vo veku približne 50 rokov, ktorého našla policajná hliadka ležať v blízkosti zastávky MHD na Damborského ulici v bratislavskej Dúbravke. Foto: SITA/KRPZ Bratislava

BRATISLAVA 17. apríla (WEBNOVINY) – Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, polícia prijala 10. apríla oznámenie, že v blízkosti zastávky MHD na Damborského ulici v bratislavskej Dúbravke leží na zemi starší muž.

Muža následne našla policajná hliadka, záchranári ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc, ale jeho život sa im zachrániť nepodarilo. Približne do hodiny konštatoval lekár u muža smrť.

„K presnej príčine jeho smrti sa vyjadriť nevedel a nariadil vykonať pitvu. Nie je vylúčené, že muž mohol spadnúť na zem po fyzickom útoku dosiaľ neznámeho muža,“ povedala Kurucová a dodala, že polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení približne 50-ročného muža, ktorý bol strednej postavy, oblečený mal modrý sveter a tmavé nohavice. Na sebe mal bledú bundu, na hlave modrú šiltovku s bielym nápisom.

Obuté mal tenisky tmavej farby a cez rameno mal prevesenú tašku na notebook. V ruke držal dve igelitové tašky. Akékoľvek informácie o mužovi, jeho pohybe či pobyte, môžu občania oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR