Muža podozrivého z vraždy v Troch vežiach zadržali

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Postrelený muž bojuje o život
Pred jednou z bratislavských kaviarní na Bajkalskej ulici sa v piatok večer strieľalo. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 17. apríla (WEBNOVINY) – Muža podozrivého z vraždy v bratislavských Troch vežiach zadržali. Informovala o tom vo štvrtok Televízia Markíza. Kosovský Albánec tam pred tromi rokmi na terase reštaurácie zastrelil svojho krajana. Obvineného muža zadržali v Slovinsku.

Kosovský Albánec Jeton Vokrri v auguste 2011 troma ranami zastrelil svojho krajana. Podľa polície sa jedná o pomstu a o vyrovnanie konfliktu z predchádzajúceho obdobia medzi páchateľom a obeťou. Polícia obvineného poznala, ale nebolo jednoduché ho dolapiť.

Na obvineného bol vydaný európsky zatýkací rozkaz. Pred rokom ho chytili v Taliansku, no keď mu kontrolovali doklady, podarilo sa mu ujsť. Obvineného hľadali naši pátrači za pomoci policajných zložiek z viacerých štátov. Trestných činov, najmä vykrádania automobilov, sa dopustil jeho gang aj v Slovinsku.

Obrazom: Streľba v Bratislave

U nás je vyšetrovanie prípadu vraždy, v ktorom je hlavným obvineným, už ukončené a pripravené na proces. Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry ukončil tento prípad návrhom na podanie obžaloby v novembri 2012.

Či Slovensko bude žiadať o vydanie obvineného muža, aby sa tu mohol postaviť pred súd, televízia Markíza zatiaľ nevie. Stíhanie ho čaká aj v Slovinsku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať