Prepad auta, páchatelia pre kufrík s peniazmi aj strieľali

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kuklaci zbran strelba lupez
ilustračné foto Foto: Shutterstock

BRATISLAVA 23. apríla (WEBNOVINY) – Lupiči, ktorí v utorok na Jurigovom námestí v bratislavskej Karlovej Vsi prepadli auto súkromnej bezpečnostnej služby, si so sebou odniesli 122-tisíc eur.

Polícia už začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu lúpeže a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami formou spolupáchateľstva.

„Vyšetrovanie tohto násilného trestného činu si vzhľadom na jeho závažnosť prevzalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Po páchateľoch stále pátrajú.

Polícia v utorok informovala o prepade auta súkromnej bezpečnostnej služby. Pri prepade došlo k výstrelu, postrelený nebol nikto, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Pracovník, ktorý bol v čase prepadu v aute, mal ľahké poranenia.

Páchatelia z miesta ušli pravdepodobne cez Karloveskú ulicu smerom do centra na bielom Mitsubishi Lancer s tmavými fóliami na zadných oknách. Ďalšie okolnosti prípadu polícia vyšetruje a žiada o pomoc aj prípadných svedkov udalosti. Ak si okolo 11:45 všimli v okolí Jurigovho námestia niečo podozrivé, akékoľvek informácie môžu poskytnúť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať