Bývanie v Starom Meste je odteraz dostupnejšie!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: HERRYS

BRATISLAVA 24. apríla (WBN/PR) – Bývanie v centre Starého Mesta sa už čoskoro stane dostupným pre každého. Očakávaný projekt Modrá Guľa v bratislavskom centre prinesie na trh nehnuteľnosti s nadštandardným vybavením a s mimoriadne exkluzívnou polohou Suchého Mýta. Navyše, dostupnými cenami sa stane jednotkou v oblasti investičných nehnuteľností. Kompletne zrekonštruovaný bytový dom s možnosťou prikúpenia parkovacieho státia poskytne strategickú polohu, výborné dopravné napojenie, služby, obchody a pešiu dostupnosť na korzo historického centra Bratislavy. Neopakovateľné sú výhľady na Bratislavský hrad a blízkosť povestnej Michalskej brány. Spolu 76 bytových a nebytových jednotiek bude dostupných v jedno – až štvorizbových prevedeniach. Termín odovzdávania nehnuteľností je plánovaný už na leto 2015.

„Byty v projekte Modrá guľa ponúknú maximálny komfort v atraktívnej lokalite z pohľadu investovania a predovšetkým rezidenčného bývania. Súčasťou bytových jednotiek budú vstupné protipožiarne bezpečnostné a interiérové dvere, zárubne, okná a kompletne vybavená sanita či podlahy. Bonusom v rámci vybavenia tohto projektu bude kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a šatníkové vstavané skrine. Výber farebného prevedenia ponechá developer na novom majiteľovi,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS, ktorá sa na projekte podieľa ako výhradný predajca.

Foto: HERRYS

„Oficiálne spustenie predaja nehnuteľnosti v projekte Modrá guľa je naplánované na 5.mája 2014, pričom uvádzacie ceny budú platné len do 15. mája 2014. Alternatívnym riešením financovania kúpy nehnuteľnosti v projekte bude možnosť hypotekárneho úveru. Noví majitelia sa rovnako môžu rozhodnúť pre kúpu parkovacieho státia. Z investičného hľadiska túto možnosť môžeme len odporučiť ,“ doplnil Filip Žoldák.

Foto: HERRYS

Developerská spoločnosť MACHO s.r.o. v rámci projektu kompletne zrekonštruuje interiér aj exteriér budovy. Sedempodlažný objekt ponúka okrem 76 bytových a nebytových jednotiek, aj komerčné priestory. Predajné ceny bytov budú začínať už na úrovni 76.700 EUR vrátane DPH. Prémiové bývanie ponúkajú strešné byty s veľkometrážnymi terasami s výhľadom na Staré Mesto.

Bývanie v Starom Meste malo vždy výnimočný charakter, s projektom Modrá guľa však nadobudne profil vyhľadávaného moderného bývania.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti zároveň patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať