Vodiči pozor, tunel Sitina pre údržbu niekoľkokrát uzavrú

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Tunel sitina
Tunel Sitina opäť otvoria v pondelok 7. mája. Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 25. apríla (WEBNOVINY) – Tunel Sitina na diaľnici D2 v Bratislave bude počas dvoch nasledujúcich víkendov v noci zatvorený, dôvodom je jeho jarná údržba.

Ako ďalej agentúru SITA informoval hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Marcel Jánošík, doprava bude obmedzená na diaľnici medzi križovatkami Polianky a Mlynská dolina vrátane tunela Sitina.

Tunel bude zatvorený od piatka od 22:00 do soboty 26. apríla do 10:00, následne od soboty od 22:00 do nedele 27. apríla do 10:00. V prípade ďalšieho víkendu je uzávierka naplánovaná rovnako.

Sitina bude zatvorená od piatka 2. mája od 22:00 do soboty 3. mája do 10:00 a od soboty od 22:00 do nedele 4. mája do 10:00. Doprava bude počas celej uzávierky presmerovaná na súbežné cesty.

Súčasťou jarnej údržby tunela bude napríklad odstraňovanie porúch v jazdných pruhoch, jeho čistenie či kontrola požiarnych hadíc a hydrantov. Národná diaľničná spoločnosť žiada vodičov, aby dodržiavali bezpečnosť cestnej premávky a rešpektovali dopravné značenie.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia