Žirafí samček Melman bude mať krstiny v bratislavskej zoo

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Žirafí samček z Bratislavy dostal meno
Žirafí samček sa v bratislavskej zoo narodil 18. januára samici Tejle a samčekovi Jimmymu, meno mu vybrali ľudia v internetovej ankete na webovej stránke ZOO Bratislava. Foto: SITA/ZOO Bratislava

BRATISLAVA 4. mája (WEBNOVINY) – Malého žirafieho samčeka Melmana, ktorý sa v ZOO Bratislava narodil ešte 18. januára 2014, čaká veľký deň.

Počas nedeľného (4. mája) Veľkého festivalu maskotov malú žirafu pred zrakmi detských divákov slávnostne pokrstia. Okrem krstu žirafieho mláďaťa sa deti môžu tešiť aj na postavičky z rozprávok či maskotov rôznych firiem, ktorí deti na podujatie do ZOO pozývajú. Agentúru SITA o podujatí informovala Katarína Matejovičová zo ZOO Bratislava.

Veľký festival maskotov odštartuje v bratislavskej ZOO v nedeľu o 14:30. Deti privíta vyše päťdesiatka postavičiek, medzi ktorými budú napríklad rozprávkové bytosti, zvieratká, maskoty firiem a športových klubov či známy Hugo – maskot Hodiny deťom.

Obrazom: Žirafí samček z Bratislavy dostal meno Melman, pokrstia ho

S veselými postavičkami sa budú môcť deti zabaviť, zatancovať si a aj sa s nimi odfotiť. Deťom zaspieva napríklad aj spevák známy z hudobnej súťaže Miro Jaroš, s rozprávkou medzi ne príde detské divadlo a svoje umenie predvedú aj tanečné súbory.

S detičkami si rozprávky prečítajú aj známe osobnosti a chýbať nebude ani mini diskotéka. Svoju kreativitu si malí návštevníci budú môcť vyskúšať v tvorivých dielňach, energiu vybijú na nafukovadlách. „Podujatie je veľmi milým spestrením začiatku sezóny v ZOO. Určite poteší rodiny s deťmi, na ktoré čakajú zaujímavé aktivity. Sme radi, že naša ZOO ponúkne ďalšie originálne podujatie a veríme že v nedeľu 4. mája zavíta do ZOO množstvo návštevníkov,“ pozýva do ZOO na festival maskotov Katarína Matejovičová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Miro Jaroš
Firmy a inštitúcie ZOO Bratislava