Polícia hľadá štvorročného chlapca, mohol ho vziať otec

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Polícia pátra
Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 4-ročnom chlapcovi menom Hamid Issa Hesham Abdel Hamid. V piatok 9. mája mal chlapca zobrať cez okno bytu na prvom poschodí na ulici Mierová č. 68 v Bratislave jeho otec Abdel Hamid Hamid Issa (na snímke), narodený v Egyptskej arabskej republike. Foto: SITA/KRPZ

BRATISLAVA 9. mája (WEBNOVINY) – Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po štvorročnom chlapcovi menom Hamid Issa Hesham Abdel Hamid. Narodil sa 18. marca 2010 a nemá pobyt na Slovensku.

Dnes popoludní o 12:32 oznámila babka nezvestnosť svojho vnuka, ktorého podľa jej slov zobral cez okno bytu na prvom poschodí na Mierovej ulici 68 v Bratislave jeho otec, ktorý sa narodil v Egypte a je štátnej príslušnosti Kamerunská republika,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Otec údajne konal bez vedomia matky dieťaťa ako aj babky, ktorá bola v tom čase so svojím vnukom v byte sama. „Otec s ním odišiel na neznáme miesto aj napriek rozhodnutiu Okresného súdu Bratislava II, ktorý dieťa zveril do osobnej starostlivosti jeho matky,“ napísala Kurucová.

Chlapec meria približne meter, je štíhly, oči má čierne. Popis oblečenia nie je známy. Podľa polície by sa mal pohybovať v spoločnosti svojho biologického otca, ktorý sa volá Abdel Hamid Hamid Issa. „Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného chlapca, možno oznámiť na známe číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ odkazuje polícia. Policajti už začali v tomto prípade trestné stíhanie pre porušovanie domovej slobody a pre únos.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia