Alkohol za volantom, opitý vodič sa zrazil s motorkárom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Opitý šofér sa zrazil s motorkárom, ten si našťatie iba poranil nohu. Nehoda sa stala v Bátovciach v Levickom okrese. Foto: SITA/KR PZ Nitra

LEVICE/KEŽMAROK/MALACKY 13. mája (WEBNOVINY) – Opitý šofér sa zrazil s motorkárom, ten si našťastie iba poranil nohu. Nehoda sa stala v Bátovciach v Levickom okrese.

Podgurážený 44-ročný vodič Favoritu neprispôsobil v zákrute rýchlosť, prešiel do protismeru a zrazil sa s motocyklom Suzuki.

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, vodičovi osobného auta policajti namerali 0,87 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,81 promile. Škody na vozidlách vyčíslili na zhruba 1300 eur. Nezodpovedného vodiča Favoritu obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Spanilá jazda na babete

Opitého vodiča Babety zastavili policajti v Kežmarku. Štyridsaťtriročný vodič motocykla má navyše zadržaný vodičský preukaz. Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, policajti mu namerali 1,08 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,25 promile.

Muž skončil v policajnej cele, policajti ho obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Podgurážený bol aj Malačan

Ďalšieho opitého šoféra chytili policajti v pondelok v Malackách. Tridsaťsedemročný vodič Opla Zafira nafúkal 1,11 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,31 promile, pri opakovanej skúške mal 2,13 promile.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, Daniela obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a v prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami až jeden rok.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať