Tesco otvára svoj prvý Expres v Trnave

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Tesco
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 22. mája (WBN/PR) – Spoločnosť TESCO STORES SR, a. s. prináša Trnavčanom obľúbený koncept predajne potravín pre každodenné nákupy a zároveň tým vytvára 16 nových pracovných miest. Prvých zákazníkov privíta zajtra od 8.00 hodiny. Predajňa na Špačinskej ulici 78 E bude otvorená denne od 6.00 do 22.00 hod.

Tesco Expres ponúka zákazníkom presne to, čo potrebujú pre každodenné nákupy. Vždy čerstvé potraviny s dôrazom na čerstvé ovocie a zeleninu. Na pultoch nebudú chýbať mliečne výrobky, pečivo, nápoje, mrazené výrobky, či balené mäsové výrobky. Okrem toho zákazníci nájdu aj kozmetiku, drogériu a doplnkový tovar pre domácnosť. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov od osvedčených slovenských výrobcov vrátane pečiva od výrobcu priamo z regiónu, ktorých chute sú zákazníkom veľmi blízke. Tým bude miestna pekáreň JAMPEX TRADE, spol. s r.o.

„Srdečne pozývam Trnavčanov na nákup do našej modernej predajne. Nájdu u nás vždy čerstvé a kvalitné potraviny, prvotriednu a prívetivú obsluhu. Okrem potravín je zákazníkom k dispozícii aj bankomat a parkovanie pre dvadsaťštyri vozidiel. Parkovisko máme spoločné s ďalšími prevádzkami a je bezplatné pri dĺžke nákupu do 1,5 hodiny. S mojimi šikovnými kolegami urobíme všetko preto, aby sme sa stali obľúbenou predajňou pre miestnych obyvateľov“ povedala pri príležitosti otvorenia manažérka predajne Monika Polčáková.

Tesco tradične podporuje dobré veci vo svojom okolí. Aj v prípade otvorenia predajne na Špačinskej Tesco odovzdá z rúk manažérky predajne niekoľko darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Občianske združenie ISKIERKA. Získané prostriedky použijú na nákup zariadenia pre vybavenie relaxačnej miestnosti a nácvičnej kuchynky pre viacnásobne postihnutých mladých ľudí. „Cieľom je zlepšenie a zdokonalenie ich zručností pri prácach v domácnosti a príprava na samostatný život,“ uviedla predsedníčka združenia Miroslava Griflíková. Vecným darom bude obdarovaná neďaleká materská škola a jednotlivci z miestnej komunity a základnej školy na Námestí Slovenského učeného tovarišstva 15.

Tesco Expres Trnava Špačinská – základné fakty:

– 35. prevádzka formátu Expres a celkovo 151. obchodná jednotka na Slovensku

– predajná plocha Expresu – 319 m2

– rýchly servis na každodenný nákup

– čerstvé aj trvanlivé potraviny

– vyše 4 500 druhov výrobkov v ponuke

– dve expresné a dve samoobslužné pokladne

– čas predaja od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni

– spoločné parkovisko so susednými prevádzkami pre 24 vozidiel, z toho dve miesta pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu. Bezplatné parkovanie je do 1,5 hodiny.

– 16 nových pracovných miest

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 151 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 35 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 48 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti je poskytnúť zákazníkovi hodnotu za peniaze.
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Tesco