Tragédia na cestách, po zrážke áut s kamiónom zomrel človek

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Pri tragickej zrážke auta s kamiónom zomrel mladý človek. (ilustračné foto) Foto: SITA/KRPZ Trnava

BRATISLAVA/DOLNÝ KUBÍN/DETVA 26. mája (WEBNOVINY) – Dopravná nehoda pri Dolnom Kubíne si vyžiadala život jednej osoby. Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z hasičského prezídia, na mieste nehody dvoch osobných aut a kamióna zasahovali hasiči z Dolného Kubína.

Tragická zrážka sa stala v pondelok poobede na ceste v katastri mesta Dolný Kubín, časť Kňažia. Zranili sa pri nej dve osoby a jedna osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, dodala Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Nehoda kamiónov a dodávky

Dva kamióny a dodávka sa v pondelok zrazili na ceste 1/50 v katastri obce Vígľaš v okrese Detva. Pri dopravnej nehode sa zranili dvaja ľudia, pričom jednu osobu museli hasiči vyslobodzovať z havarovaného vozidla pomocou hydraulického zariadenia.

Ako informovala Zuzana Farkasová z hasičského prezídia, hasičov z Detvy a Zvolena vyslali k dopravnej nehode krátko po 9:30, museli urobiť na vozidlách protipožiarne opatrenia. Cestu I/50 museli na istý čas aj uzavrieť.

Pri ďalšej nehode sa ťažko zranil motorkár

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu 24. mája podvečer v obci Skalité v okrese Čadca, sa ťažko zranil motorkár. Ako ďalej agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 26-ročný vodič auta VW Passat pri vychádzaní na hlavnú cestu nedal prednosť 42-ročnému motorkárovi. Ten išiel po hlavnej ceste smerom od obce Čierne. Auto a motorka sa tak zrazili.

Vodič motorky si pri nehode ťažko zranil obe nohy, liečiť sa bude 42 dní. Alkohol u vodičov polícia nezistila. Škoda na vozidlách je odhadnutá približne na 2600 eur. Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie za ublíženie na zdraví, okolnosti nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať