Smrteľná nehoda pri Nitre, matka so synom uhoreli v aute

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Volkswagen Golf, v ktorom vo štvrtok popoludní pri Podhoranoch zhoreli dvaja ľudia, nemusela šoférovať 55-ročná žena, ako sa pôvodne predpokladalo. Bratislava, 30. máj 2014. Foto: SITA/KR PZ Nitra

NITRA 30. mája (WEBNOVINY) – Dva ľudské životy si vyžiadala tragická zrážka osobných áut medzi Topoľčanmi a Nitrou vo štvrtok popoludní.

Volkswagen Golf, v ktorom matka so synom po nehode uhoreli, nešoférovala 55-ročná žena, ako sa pôvodne predpokladalo. Ako informovala hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Renáta Čuháková, auto šoféroval muž, potvrdili to predbežné výsledky pitvy.

Podľa pôvodnej správy spôsobila tragickú nehodu medzi Topoľčanmi a Nitrou vodička Volkswagenu, keď pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť stavu vozovky, prešla do protismeru, kde bočne narazila do Kie Pregio a následne sa čelne zrazila s Audi A4.

Po náraze sa obe autá vznietili, v plameňoch zahynula posádka Golfu – 55-ročná žena a jej 31-ročný syn. Dvadsaťštyriročný vodič Audi bol ľahko zranený, jeho 26-ročného spolujazdca previezli s ťažkými zraneniami do nitrianskej nemocnice.

Dychové skúšky u vodičov Kie a Audi boli negatívne, u nebohej vodičky budú prípadnú prítomnosť alkoholu zisťovať pri pitve. Presnú príčinu nehody vyšetrujú, uviedla hovorkyňa krajskej polície v Nitre Renáta Čuháková.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať