V obci Lietava našli telo muža, zomrel po dopravnej nehode

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Polícia hľadá svedkov tragickej nehody, pri ktorej mladá vodička Seatu Ibiza zišla z cesty a narazila do stromu. Foto: SITA/KR PZ Prešov Foto: SITA/KR PZ Prešov

BRATISLAVA 30. mája (WEBNOVINY) – V obci Lietava v Žilinskom okrese našli pri ceste mŕtveho muža. Pitvou zistili, že zomrel na následky dopravnej nehody, ktorá sa pravdepodobne stala 20. mája.

O pomoc pri vyšetrovaní dopravnej nehody na ceste tretej triedy medzi Žilinou a obcou Podhorie v časti Majer žiada polícia aj verejnosť. Informovala o tom žilinská policajná hovorkyňa Jana Baloghová.

Na ceste sa doposiaľ neznámy vodič jazdiaci na neznámom vozidle zrazil s 54-ročným chodcom. Vodič po strete s chodcom z miesta dopravnej nehody odišiel bez poskytnutia pomoci zrazenému chodcovi, ktorý zraneniam podľahol.

Jeho telo našli až na tretí deň v poraste pri ceste. Podľa súdnej pitvy zomrel muž v priamej súvislosti s predchádzajúcim nárazom vozidla.

Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli objasniť okolnosti vzniku a priebehu dopravnej nehody a informácie nápomocné pri odhalení totožnosti vodiča a vozidla môžu občania oznámiť na bezplatné telefónne číslo 158 alebo osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Žiline.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať