Prezident vystúpi v NR SR, Paška požiadal poslancov o účasť

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Gasparovic
Dosluhujúci prezident SR Ivan Gašparovič prehovorí o voľbách vo verejnoprávnej televízii. Foto: SITA/Peter Hudec

BRATISLAVA 11. júna (WEBNOVINY) – Prezident SR Ivan Gašparovič v stredu popoludní vystúpi pred poslancami Národnej rady SR.

„Ivan Gašparovič požiadal, aby mohol v stredu o 14:30 vystúpiť pred poslancami NR SR. Chcem vás požiadať, aby sme boli zajtra v pléne a vypočuli si vystúpenie prezidenta SR Ivana Gašparoviča,“ povedal v utorok poslancom NR SR predseda parlamentu Pavol Paška.

Rokovanie 35. schôdze parlamentu sa skončí vo štvrtok o 15:00 aj keď zostanú neprerokované body. O nich sa bude rozhodovať na 36. schôdzi zákonodarného zboru, ktorá sa začne 24. júna.

Poslanci budú naposledy hlasovať vo štvrtok o 11:00. Ďalšie zákony, ktoré prerokujú, už neodhlasujú, ale bude sa o nich hlasovať na úvod nasledujúcej schôdze.

„Po dohode s klubmi navrhujem, aby sme rokovanie ukončili vo štvrtok o 15:00 aj preto, že v nedeľu sa uskutoční inaugurácia a ďalšia schôdza je 24. júna. Neprerokované body zaradím do programu 36. schôdze,“ zdôvodnil ukončenie schôdze Paška, ktorému poslanci jeho návrh odhlasovali.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ivan GašparovičPavol Paška