Tragické nehody, vodiči neprežili nárazy do stromu a domu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda stlp strom
Foto: Shutterstock

BRATISLAVA/ DUNAJSKÁ STREDA 14. júna (WEBNOVINY) – Smrteľná dopravná nehoda sa dnes okolo 9:40 stala vo Vranove nad Topľou na Budovateľskej ulici. Vodič Hyundaia i20, 56-ročný Vranovčan počas jazdy zišiel z doteraz nezistených príčin z cesty v smere svojej jazdy, prednou časťou auta narazil do hydrantu, ľavou stranou do betónového stĺpa elektrického vedenia a následne prerazil oplotenie rodinného domu.

Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, pri dopravnej nehode utrpel vodič ťažké zranenia hlavy, ktorým na mieste podľahol. Jeho spolujazdkyňa, 49-ročná manželka utrpela ťažké zranenie, z ktorého sa bude liečiť približne 50 dní. Telo nebohého previezli do Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou v Prešove a pitva určí, či vodič nemal náhle zdravotné problémy.

Pri dopravnej nehode vznikla škoda na vozidle vo výške 10 tisíc eur, poškodením hydrantu približne 300 eur a poškodením oplotenia rodinného domu približne 200 eur. Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru dopravy. Dopravnú nehodu vyšetrujú vranovskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, dodal Daniel Džobanik.

Políciu v sobotu skoro ráno privolali aj k tragickej dopravnej nehode v okrese Dunajská Streda. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 32-ročný vodič z okresu Dunajská Streda išiel medzi obcami Holice a Vieska na aute Ford Focus. Na rovnom úseku cesty prešiel z nezistených príčin na ľavú stranu a narazil do stromu.

Pri nehode utrpel vážne poranenia, ktorým podľahol. Obhliadajúci lekár nariadil pitvu a policajti auto zaistili. Presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje, dodala Mária Linkešová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať