Na Slovakia Ringu odštartuje pilotná jazda bratislava-inline

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: bratislava-inline

BRATISLAVA 17. júna (WBN/PR) – Korčuliari v hlavnom meste sa pomaly ale isto začínajú tešiť na piatkové večerné jazdy. Akcia bratislava-inline vstupuje do druhej dekády a už piaty raz pred samotným štartom v Bratislave ponúka pilotnú jazdu na automoto okruhu Slovakia Ring.

Možnosť zakorčuľovať si po bezchybnom asfalte využije každoročne vyše 300 korčuliarov. Tento rok tým jediným dňom v roku, kedy sa Slovakia Ring uzavrie pre nás, bude štvrtok 19. júna v čase od 19.00 do 21.00. Vítaní sú nielen korčuliari, ale aj cyklisti, kolobežkári, skateboardisti či bežci – jednoducho všetky bezmotorové športy.

K dispozícii bude celá 5,922 metrov dlhá a 12 metrov široká trať. Na jazdu nie je potrebná žiadna registrácia a je zdarma pre všetkých – mladých, starých, jednotlivcov, dvojice, rodiny s deťmi,… pre každého, kto vie korčuľovať a brzdiť. Slovakia Ring sa nachádza v obci Orechová Potôň, len 36 km od Bratislavy, takže určite nezaváhajte a rovno po práci zbaľte seba, rodinu, kamarátov a známych a poďte sa naladiť na víkend – veď štvrtok je predsa malý piatok!

_19. júna 2014 | štvrtok

_Slovakia Ring | Orechová Potôň

_GPS: 48° 3’14.00″ S, 17° 34’14.87″ V

_19.00 štart

_21.00 koniec

_trať: 5,922 m dlhá | 12 m široká | bezchybný asfalt | 4 horizonty

Viac info o bratislava-inline na www.bratislava-inline.sk

facebook event

Organizátori:

bratislava-inline / www.bratislava-inline.sk

Slovakia Ring / www.slovakiaring.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať