Jar vrátila do Bratislavy obľúbené aktivity a život

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jar počasie
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 2. júla (WBN/PR) – Jar prináša do nášho mesta každý rok nový vietor. Ulice sa naplnia veselou vravou, parky rozkvitnú do krásy a aj na tvárach okoloidúcich sa zračí úsmev a dobrá nálada. To všetko na vás čaká pri potulkách jarnou Bratislavou.

Predlžujúce sa dni sú neklamným dôkazom blížiacich sa teplých dní. Čoraz viac času túžime tráviť na čerstvom vzduchu a oddávame sa obľúbeným jarným prechádzkam či príjemným posedeniam na terasách. Zdá sa, že naplno sa tešiť zo života nebolo nikdy také jednoduché, ako práve teraz. Áno, to všetko s nami dokáže urobiť toto zázračné ročné obdobie.

Len pred niekoľkými mesiacmi však všetko vyzeralo celkom inak. Pochmúrne ulice sa v daždivom počasí javili ako nehostinné územie, z ktorého sa treba rýchlo pobrať do tepla domova. Premrznuté tváre ľudí snažiacich sa márne chytiť posledný spoj domov len podčiarkovali nepríjemnú a tak trochu depresívnu atmosféru zimného veľkomesta. Dokonca aj očarujúce staromestské zákutia akosi v tomto čase strácajú svoje jedinečné čaro. Ostávalo nám len zaliezť do svojho bytu a znudene sledovať nekonečný seriál v televízii. V tomto svete sa dokonca aj pokrové turnaje na internete javia ako netradičné vzrušenie. „Ach, už aby bola jar,“ pomysel si vtedy nejeden z nás.

Naše modlitby boli tak ako každý rok vypočuté a jar je konečne tu. Okrem úžasnej sviežej atmosféry sme tento rok pre vás objavili ďalšiu, čoraz populárnejšiu jarnú aktivitu. Je ňou plavba loďou po Dunaji. Okrem nádhernej prírodnej scenérie si môžete vychutnávať aj kvalitnú obsluhu a ničím nerušený relax na palube. Navyše môžete využiť celú škálu víkendových poznávacích výletov do blízkych, ale aj vzdialenejších kútov našej veľrieky. Bojíte sa, že tento výlet, hoci vyzerá skvelo, nebude vhodný pre vaše ratolesti? Mýlite sa.

Okrem profesionálnych animátorov a vzrušujúceho programu ich v podpalubí čaká video automat Iron Man zdarma. Popri vytúženom oddychu máte teda aj istotu, že vás vaše potomstvo celkom nezruinuje.

Naša vytúžená jar je konečne tu a to v plnej svojej kráse. Neváhajte a ešte dnes vybehnite do ulíc užiť si naplno kúzlo jari v našom hlavnom meste. A buďte si istí, že rovnako ako každý rok, má pre vás pripravené krásne zážitky a možno aj vzrušujúce dobrodružstvá. Tak na čo ešte čakáte? Vidíme sa v meste!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať