Tragická nehoda v Žiline, vodič zabil seba aj spolujazdkyňu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Tragická nehoda v Žiline, vodič sa otáčal tam, kde nemal
Dopravná nehoda s tragickým koncom sa stala v nedeľu v Žiline. Tridsaťjedenročný vodič, ktorý viedol Renault Megane Coupe, sa chcel v priamom úseku napriek zákazu otočiť a narazil do protiidúcej Škody Octavia. Neopatrný vodič na mieste zomrel, jeho 25-ročná spolujazdkyňa podľahla zraneniam cestou do nemocnice. Bratislava, 14. júl 2014. Foto: SITA/KR PZ Žilina

ŽILINA 14. júla (WEBNOVINY) – Dve obete si vyžiadala v nedeľu večer nehoda na ceste I/18 za križovatkou s ulicou M. Rázusa v Žiline. Tridsaťjedenročný vodič, ktorý viedol Renault Megane Coupe, sa chcel v priamom úseku napriek zákazu otočiť a narazil do protiidúcej Škody Octavia.

Neopatrný vodič na mieste zomrel, jeho 25-ročná spolujazdkyňa podľahla zraneniam cestou do nemocnice. V protiidúcom aute boli vážne zranení 48-ročný vodič a 37-ročná spolujazdkyňa, liečiť sa budú najmenej 42 dní.

Alkohol u vodiča Škody Octavia polícia nezistila. U vodiča Renaulta bude nariadená pitva. Hmotnú škodu odhadli na 4000 eur, informovala hovorkyňa žilinskej krajskej polície Jana Balogová.

Obrazom: Tragická nehoda v Žiline, vodič sa otáčal tam, kde nemal

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia