Dominika odišla do Rakúska, matke sa už dlhšie neozvala

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dominika Argyusi
Hľadaná 26-ročná Dominika Argyusi odišla do miesta trvalého pobytu v rakúskom Neulengbachu. Foto: SITA/KR PZ Trenčín

TRENČÍN 14. júla (WEBNOVINY) – Polícia žiada o pomoc pri hľadaní nezvestnej 26-ročnej Dominiky Argyusi z Prievidze. Žena dňa 16. júna odišla z Prievidze do miesta trvalého pobytu v rakúskom Neulengbachu.

To, že je nezvestná, ohlásila jej matka, ktorá s dcérou naposledy hovorila telefonicky 27. júna. Odvtedy sa Dominika neozvala. Dominika Argyusi meria 160 centimetrov, je štíhla, má rovné hnedé vlasy po plecia, hnedozelené oči. Popis oblečenia nie je známy.

Polícia pátra po nezvestnom 65-ročnom Štefanovi Bányaszovi z obce Lok. Muž odišiel z domu v sobotu 12. júla, naposledy ho videli okolo obeda v miestnej predajni potravín. Štefan Bányasz je vysoký 178 centimetrov, štíhlej postavy. Má prešedivené vlasy aj fúzy. Na ľavom predlaktí má vytetované písmená SB.

Akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestných je možné oznámiť na čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, uviedli hovorkyňa krajskej polície v Nitre Renáta Čuháková a hovorca trenčianskej krajskej polície Pavol Kudlička.

Stefan banyasz
Foto: SITA/KR PZ Nitra

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia