Opitý kamionista havaroval, pred jazdou pil aj mladík v BMW

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kamion
Opitý vodič kamióna s návesom havaroval v utorok podvečer na ceste Šaštín Stráže - Kuklov v okrese Senica. Štyridsaťdvaročný vodič nezvládol zákrutu a prevrátil sa v priekope. Vyviazol s odretou rukou. Pri dychovej skúške mu namerali vyše 2,5 promile. Bratislava, 16. júl 2014. Foto: SITA/KR PZ Trnava

NITRA 16. júla (WEBNOVINY) – Opitý vodič kamióna s návesom havaroval v utorok podvečer na ceste Šaštín Stráže – Kuklov v okrese Senica. Štyridsaťdvaročný vodič nezvládol zákrutu a prevrátil sa v priekope. Vyviazol s odretou rukou.

Pri dychovej skúške mu namerali vyše 2,5 promile, informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Škody na aute a náklade odhadli na 32-tisíc eur. Vodiča obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Keďže ide o šoféra z povolania hrozí mu aj prísnejší trest, a to dva až päť rokov.

Pili Čech aj ženy

Poriadne opitý Čech havaroval v utorok na Karpatskej ulici v Stupave. Päťdesiatpäťročný vodič Citroënu C15 zachytil obrubník a prevrátil sa nabok. Privolaní policajti mu namerali 1,50 mg/l alkoholu v dychu, čo je 3,12 promile a pri opakovanej skúške nafúkal 2,73 promile. Vodiča obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Opitú vodičku Renaltu Clio zase zastavila hliadka v bratislavskej Petržalke. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, 62-ročnej žene zistili 2,35 promile a pri druhej skúške 2,38 promile. Ani táto vodička sa nevyhla obvineniu.

Vodička mala cez dve promile

Opitú vodičku Fordu Escort zastavili policajti v utorok v noci aj vo Dvoroch nad Žitavou. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 27-ročná žena nafúkala 1,88 promile a pri opakovanej skúške 2,02 promile.

Mladú ženu obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Približne v tom istom čase zastavili nitriansky policajti rovnako starého vodiča BMW. Ten pri dychovej skúške nafúkal 1,69 promile. Ani v tomto prípade vodiča neminulo obvinenie.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia