Mladík na Volve jazdil opitý, ďalší mal skoro tri promile

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Alkohol
Foto: SITA/Diana Černáková

PEZINOK 21. júla (WEBNOVINY) – Mladíka s vyše 1,9 promile zastavili policajti v nedeľu skoro ráno na Bratislavskej ulici v Pezinku. Dvadsaťpäťročného vodiča Volva po pozitívnej dychovej skúške previezli do cely.

Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, mladý vodič čelí obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Prípad polícia rieši v tzv. superrýchlom konaní.

Takmer 2,5 promile zas nafúkal mladík, ktorého policajná hliadka zastavila v nedeľu večer pri Liptovskom Mikuláši. Dvadsaťdvaročnému vodičovi Fordu Escort zadržali vodičský preukaz a predviedli ho na policajné oddelenie.

Jaroslava obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, v tomto prípade skrátené vyšetrovanie ukončili a spis s návrhom na podanie obžaloby dostane prokurátor.

Minulý týždeň policajti v Žilinskom kraji prichytili 32 vodičov pod vplyvom alkoholu, 18 z nich malo viac ako jedno promile. Okrem šoférov nafúkalo aj 28 cyklistov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať