Obrovská letná akcia na modely tenisiek Novesta!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Topanky.sk

Horúce ceny v horúcich letných dňoch!

BRATISLAVA 22. júla (WBN/PR) – Obuvná značka Novesta so sídlom v Partizánskom je už mnohým z Vás známy pojem! Značka má za sebou dlhú tradíciu kvalitnej ručnej výroby od r. 1939 v klasických industriálnych priestoroch bývalých závodov ZDA v Partizánskom s použitím prírodných materiálov ako sú prírodný kaučuk, 100% bavlna, ľan či prírodná koža!

Tak ako mnoho iných značiek aj Novesta reaguje v horúcich letných dňoch na obdobie, kedy smrteľníci pomýšľajú nad blížiacimi sa festivalmi, dovolenkami, opekačkami, výletmi či únikmi do prírody a automaticky siahajú do svojich skríň s otázkou čo na seba počas akcií…. z týchto dôvodov Novesta odpálila od 18. Júna 2014 svoju doteraz najväčšiu predajnú akciu s neuveriteľnými cenami, ktoré klesajú tak nízko ako -50% a vzťahujú sa na všetky modely tenisiek Novesta- kožené aj textilné!

V ponuke je konkrétne 35 modelov tenisiek, spolu v neuveriteľných 112-tich farebných variáciách! Všetky pohodlné tenisky Novesta majú vyberateľné a anatomicky tvarované stielky, vzťahuje sa na ne 2-ročná záručná doba a aby toho nebolo málo- ponuka platí do vypredania zásob pre e-shopové nákupy aj osobný nákup v Novesta podnikovej predajni!!!

Tak neváhaj a navštív https://topanky.sk/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Topanky.sk