Staropramen Sládkova Limonáda – teraz aj v plechovke

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Staropramen

BRATISLAVA 22. júla (WBN/PR) – Osviežujúca chuť sladu v nealkoholickej limonáde pre dospelých dostala nový šat. Teraz si môžete Staropramen Sládkovu Limonádu vychutnať aj v praktickej 0,5-litrovej plechovke. Pribaľte si ju na piknik, na výlet alebo k vode. Pivovar Staropramen, ktorý tento rok oslavuje už svoje 145. výročie vzniku, tak zostal verný svojej povesti inovátora a vyhovel Slovákom, ktorí sú známi obľubou plechovkových balení.

Nápoj z tradičného pražského pivovaru predstavuje unikátne 100 % prírodné osvieženie s rešpektom k tradičnému umeniu pivovarníckych sládkov. Neobsahuje žiadne konzervanty, umelé farbivá ani sladidlá. Vychutnať si ju môžete v dvoch variantoch – „Originál“ s typickou chuťou jačmenného sladu a „Jablko“ s chuťou tradičného ovocia.

„Aj vďaka neustálym inováciám sme úspešným a medzi zákazníkmi obľúbeným pivovarom už 145 rokov. Vieme, že Slováci si pivo najradšej vychutnávajú v plechovke. Preto sme im vyšli v ústrety aj v prípade nealkoholickej Sládkovej Limonády. Veríme, že práve počas letnej turistickej sezóny ich praktické balenie poteší,“ vysvetľuje motívy uvedenia nového balenia Radoslava Stratená, marketingová manažérka spoločnosti Staropramen-Slovakia, s.r.o. Balenie v priehľadnej fľaši s etiketou zostáva k dispozícii pre domáce vychutnávanie alebo na spoločenské príležitosti.

Nealkoholická Staropramen Sládkova Limonáda sa vyrába z kvalitného českého jačmeňa. Z neho vzniká slad, ktorý prechádza špeciálnym procesom kvasenia bez vzniku alkoholu. Nápoj sa potom jemne sýti prirodzene vzniknutým oxidom uhličitým a citlivo dochucuje ovocnou šťavou. V limonáde sa tak snúbi iskrivá zlatistá farba a charakteristická vôňa a chuť jačmenného sladu.

Staropramen Sládkova Limonáda je výsledkom dlhej tradície pražského pivovaru, v ktorom sa spája cit pre výber kvalitných prvotných surovín s vášňou inovátora. Je príkladom lokálneho produktu prírodnej chuti, ktorý navyše rešpektuje zdravý životný štýl. Najlepšie chutí dobre vychladená v kruhu priateľov či rodiny. Novinku Staropramen Sládkovu Limonádu v plechovke kúpite už teraz vo svojom obchode za 0,89 EUR.

Všeobecné informácie

Pivovary Staropramen s.r.o. sú druhým najväčším producentom piva v Českej republike a líder v segmente pivných mixov na domácom trhu. Spotrebiteľom ponúkajú jedno z najširších portfólií pivných značiek. Spoločnosť je tiež významným českým exportérom piva, na Slovensku je Staropramen importnou jednotkou. Okrem Slovenska môžu najobľúbenejšiu značku portfólia – Staropramen – ochutnať spotrebitelia vo viac než 35 krajinách sveta. Viac informácií nájdete na www.pivovary-staropramen.cz.

Pivovary Staropramen s.r.o. sú súčasťou skupiny Molson Coors Brewing Company, ktorá patrí medzi najväčšie pivovarnícke spoločnosti sveta. Svoju podnikateľskú činnosť vyvíja v Kanade, USA, Strednej Európe, Veľkej Británii a na ďalších exportných trhoch. Spoločnosť disponuje pestrým portfóliom vlastných i partnerských značiek vrátane „vlajkových lodí“ Coors Light, Molson Canadian, Staropramen a Carling. Viac informácií nájdete na www.molsoncoors.com.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia