Nezodpovedná Miroslava jazdila po meste s vyše troma promile

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Alkohol
Foto: flickr.com

TRENČÍN 23. júla (WEBNOVINY) – Až s 3,17 promile si sadla za volant 37-ročná Miroslava z Bánoviec nad Bebravou. Vodičku Volkswagenu Golf zastavili policajti v pondelok pred jedenástou večer pred miestnym nákupným strediskom Stred v Bánovciach.

Ženu obvinili a hrozí jej trest odňatia slobody až na jeden rok, uviedol hovorca trenčianskej krajskej polície Pavol Kudlička.

Napriek zákazu šoférovať si 30-ročný Anton z okresu Rožňava sadol za volant opitý a havaroval. V utorok o šiestej večer išiel na Peugeote 406 po Záhradníckej ulici v Rožňave a pred križovatkou s Krásnohorskou narazil zozadu do pred ním idúceho Chevroletu Cruze, ktorý odhodilo do stĺpa verejného osvetlenia.

Celkovú škodu vyčíslili na 3700 eur. Anton mal v dychu 2,4 promile, pričom za alkohol za volantom bol v októbri 2012 odsúdený na 3,5 ročný zákaz šoférovania. Teraz skončil v cele s obvinením z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia so sadzbou do dvoch rokov väzenia, uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia