V projekte Byty Stromová je na predaj už len vzorový byt

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: J&T Real Estate Holding, a.s.

BRATISLAVA 28. júla (WBN/PR) – Projekt BYTY STROMOVÁ, ktorý priniesol do obľúbenej lokality Kramáre 90 bytov zaznamenal mimoriadny záujem kupujúcich. Viac ako dve tretiny ponúkaných bytov našli svojho majiteľa už v priebehu prvého mesiaca od spustenia predaja. Dnes, necelé štyri mesiace od začiatku predaja, zostal v ponuke už len vzorový byt, ktorý je na predaj aj s kompletným zariadením za 136 800 eur.

Sme veľmi radi, že sa nám aj v prípade tohto projektu podarilo naplniť očakávania našich klientov. Silnou stránkou bytov na Stromovej sú panoramatické výhľady, výhodná poloha v rámci mesta, efektívne dispozície, kvalitné štandardné vybavenie ako aj mimoriadne dostupná cena. Sme presvedčení, že práve to sú parametre, ktoré stoja za rekordným predajom bytov v tomto projekte, “ konštatuje Katarína Krajňáková hovorkyňa developerskej spoločnosti J&T REAL ESTATE.

Projekt Stromová ponúka okrem bytov aj kancelárske a obchodné priestory. V súčasnosti je väčšina priestorov prenajatá. K dispozícii je na prenájom už len jedno kancelárske podlažie o výmere cca 1.300m2. Pre drobných podnikateľov, ktorí majú záujem pôsobiť v lokalite Kramáre, ponúka Stromová na predaj šesť menších nebytových priestorov v cene od 28 800 eur.

Projekt Stromová leží iba pár minút autom alebo hromadnou dopravou od centra mesta a má veľmi dobré napojenie na dôležité dopravné tepny. Výhodou je výborná občianska vybavenosť lokality Kramáre ako aj blízkosť lesov Koliby či Železnej studničky.

Viac informácií nájdete na WWW.STROMOVA.SK

OBRAZOM: Byty Stromová

Profil J&T REAL ESTATE

Spoločnosť J&T REAL ESTATE patrí s viac ako osemnástimi rokmi skúseností medzi lídrov v oblasti realitného developmentu na Slovensku. Vďaka rozsahu a kvalite realizovaných projektov naprieč všetkými segmentmi realitného trhu si zároveň vybudovala pevnú pozíciu v konkurencii najvýznamnejších developerov v strednej Európe. Portfólio aktivít J&T REAL ESTATE zahŕňa realizáciu kancelárskych, rezidenčných, hotelových, ale aj priemyselných projektov. Medzi významné skúsenosti patria tiež zákazky v rámci rozvoja cestovného ruchu vrátane výstavby lyžiarskych areálov. Svoje pole pôsobnosti rozvíja J&T REAL ESTATE aj na východoeurópskych realitných trhoch, a to najmä v Ruskej federácii. Pobočky spoločnosti sú aktívne v Bratislave, Prahe a Moskve.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie JTRE J&T REAL ESTATE