Celoročné upratovanie od Topservis v znamení feng – shuj

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Topservis

BRATISLAVA 31. júla (WBN/PR) – Ako už po tisíce a tisíce rokov je v starých ázijských kultúrach známe, všetko čo nás obklopuje na nás pozitívne či negatívne vplýva. Naša práca, šťastný rodinný život, pokoj v živote skrátka naša vnútorná energia je týmto podstatne ovplyvnená .Podstata celej vedy spočíva v tom, že túto energiu nechávame voľne prúdiť do našich životov a odstránime jej všetky prekážky z cesty. Aj v tých prípadoch, že patríte k ľuďom ktorí danej problematike neholdujú, netreba byť negatívny a využiť príjemné jarné počasie a pridať sa k ľudom, ktorí už účinky tohto umenia na sebe pocítili. Nenahraditeľná jarná energia prúdiaca z prírody okolo nás má zázračné účinky na náš domov a celé okolie, preto to treba využiť. Aby sme naozaj dosiahli efektu, ktorý feng-shuj zhmotňuje a mohli sa tešiť zo všetkého pozitívneho čo jar ponúka, musíme tejto energii iba dôkladne uvoľniť cestu. V prenesenom slova zmysle vyhádzať, prípadne podarovať staré, nepotrebné veci a poriadne poupratovať. Komplexné upratovanie, čistenie a hĺbkové tepovanie určite nie je žiadna veda a vôbec sa toho netreba báť. Stačí len postupovať systematicky, dodržiavať pár jednoduchých rád a doporučení. Vlastne treba postupovať iba podľa dopredu stanovených krokov od Topservis.

Tieto kroky nie sú nič hrozného a pri ich dodržaní sa aj z najväčších odporcov upratovacích a tepovacích prác stanú nadšený ľudia plný elánu a chuti robiť pozitívne zmeny vo svojom živote. Topservis patrí medzi profesionálov, ktorí sa v upratovaní domácností pohybujú už naozaj dlhý čas a za tých desať rokov nazbierali bezpočetne skúseností. Ak sa budete držať týchto systematických krokov ani pre vašu rodinu to nebude problém a pocítite na vlastnej koži vplyv feng- shuj.

Potrebné kroky pri čistení a hĺbkovom tepovaní

Takže prvý krok je vlastne úplne jednoduchý a maximálne logický. Rozdeľte a zoraďte všetky potrebné aj nepotrebné veci a tie ktoré ste nepotrebovali viac ako rok. Tieto podľa štatistík už z najväčšou pravdepodobnosťou ani nikdy potrebovať nebudete. Zaberajú iba miesto a treba ich vyhodiť. Veci skladajte na kopu , skladajte do krabíc, prípadne už rovno hádžte do igelitových vriec a rovno s nimi do smetiakov. Pri tejto práci je tiež vhodné v rámci solidarity myslieť na charitu a rozdeľovať tieto veci na oblečenie či topánky na novšie ,,čisté ʺ a ešte vhodné na nosenie a staré ,,znečistené ʺ, opotrebované určené na vyhodenie. Rozbité a zničené veci určite nikto potrebovať nebude. Snažte sa byť k sebe úprimný a nebojte sa zbaviť vecí, ktoré ste dlho nepotrebovali, určite budete pozitívne prekvapený, aký vplyv to bude na Vás mať. Následne treba prejsť celý byt a dôkladne si premyslieť odkiaľ začnete s upratovaním. Treba vydrhnúť mastnotu na šporáku a v trúbe, odstrániť vodný kameň zo sprchového kúta a poutierať prach vo všetkých izbách. Znečistenie a prach nájdeme obvykle aj na sušených kvetoch, rôznych dekoráciách , na policiach s časopismi a knihami, skrátka treba byť všímavý k detailom a nezabudnúť na žiadnu špinu, ktorá po zime zostala.

Po takejto dôkladnej príprave generálne upratovanie už nemôže byť pre nikoho problém, zostane iba pár vecí na ktorých sa mohol udržať prach. Zotrieť špinu a poutierať zem už určite nebude veľká námaha. V tomto stave stačí už len zavolať odbornú upratovaciu a tepovaciu firmu Topservis a zveriť im hĺbkové čistenie sedačky či koberca, aby fľaky a špina z rúk a hlavy už v domácnosti nesvietili. Do vášho domova prenikne nová energia, všetko sa prevzdušní a Váš nový život sa skvalitní.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať