Žena spôsobila nehodu, po naháňačke skončila na psychiatrii

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dialnica kolona policia
ilustračné foto Foto: SITA/Gabriel Lipták

BRATISLAVA/TRENČÍN 3. augusta (WEBNOVINY) – Z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky obvinili policajti 55-ročnú Poľku, ktorá spôsobila nehodu, ušla a zastavil ju až varovný výstrel.

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, trenčianski policajti dostali v piatok 1. augusta popoludní informáciu od svojich trnavských kolegov, že vodička Renaultu spôsobila v Piešťanoch dopravnú nehodu a z miesta ušla na D1 smerom na Žilinu.

Na diaľnici si na ňu počkali diaľniční policajti, ktorí sa ju asi dva kilometre pred Chocholnou snažili zastaviť, avšak žena ich výzvy ignorovala. Vodička navyše bezohľadnou jazdou ohrozovala ostatných účastníkov cestnej premávky. Následne zišla so svojím autom z diaľnice smerom na Bánovce nad Bebravou.

Policajti na jej zastavenie použili okrem výziev cez megafón aj jeden varovný výstrel, informovala Antalová. Päťdesiatpäťročná Božena odmietla dychovú skúšku na alkohol, ako aj odber krvi. Umiestnili ju do cely, ale keďže sa správala iracionálne a hádzala sa o zem, previezli ju na psychiatriu v Trenčíne, dodala policajná hovorkyňa. Polícia prípad vyšetruje, Poľke hrozí rok za mrežami.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať