Pri výstavbe diaľnice sa zranili dvaja robotníci

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Diaľnica D1 Fričovce – Svinia
Zemné práce počas výstavby diaľnice D1 Fričovce - Svinia v blízkosti obce Hendrichovce. Výstavba diaľnice je súčasťou projektov zaradených do Operačného programu Doprava (OPD) v súčasnom programovom období 2007 – 2013. Riadiacim orgánom OPD je Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Foto: SITA

BRATISLAVA 2. augusta (WEBNOVINY) – Pri výstavbe diaľničného mosta pri Spišskom Hrhove v okrese Levoča sa v sobotu poobede zranili dvaja robotníci. Udalosť na Okresné riaditeľstvo HaZZ v Levoči nahlásili v sobotu približne o 17:05. Agentúru SITA informoval operačný dôstojník HaZZ v Levoči.

Po príchode na miesto hasiči zistili, že ide o dve zakliesnené osoby na stavenisku mosta. Zafixovali ich, podali nevyhnutnú prvú pomoc a následne pomohli záchranárom s ich vyprostením.

Ako pre agentúru SITA ďalej uviedol zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár, 37-ročný muž má poranenú chrbticu, pričom sa sťažoval, že si necíti nohy. Previezli ho vrtuľníkom na košickú neurochirurgiu. Druhý zranený muž mal ľahšie zranenia a poranenú hlavu. Sanitkou ho previezli na traumatológiu do Popradu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia