Peniaze z turnaja Charity Golf Cup pomôžu postihnutým deťom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Charity Golf Cup
Golfový turnaj prišli podporiť aj tento rok známe tváre Slovenska. Foto: Charity Golf Cup

BRATISLAVA 4. augusta (WEBNOVINY) – Výťažok 18 408 eur zo sobotňajšieho siedmeho ročníka charitatívneho golfového turnaja Charity Golf Cup 2014 vo Veľkej Lomnici poputuje na pomoc pre telesne a mentálne postihnuté deti.

Na pomoc pôjdu prostredníctvom Nadácie Miroslava Šatana a projektu Hodina deťom, píše sa to v tlačovej správe, ktorý agentúre SITA poskytla Danka Velecká zo spoločnosti Golf International. Na slávnostnom otvorení turnaja bol aj prezident Andrej Kiska.

Vyvrcholením podujatia bolo odovzdanie vyzbieranej sumy do rúk prítomných detí a zástupcov nadácií. Symbolické šeky do hodnoty dvetisíc eur prevzali rodičia od hokejistu Petra Bondru, ktorý nad turnajom prevzal záštitu. Šek v hodnote 9 708 eur prebrala tiež riaditeľka Nadácie pre deti Slovenska Dana Rušinová.

Charity Golf Cup
Foto: Charity Golf Cup

Golfový turnaj prišli podporiť aj tento rok známe tváre Slovenska. Golf si zahrali napríklad hokejisti Peter Bondra, Miroslav Šatan, Marián Hossa či Richard Lintner, ale aj tenista Dominik Hrbatý či olympionik Adam Žampa. Pridali sa tiež Milan Lasica a Magda Vášáryová. Cieľom charitatívneho turnaja je pomáhať tým, ktorí to potrebujú.

„Golfový turnaj sa stal tradíciou, ktorá nám umožňuje získavať peniaze na zakúpenie zdravotných pomôcok či pokrytie nákladov na náročnú liečbu. Je jedinečné, že ich odovzdávame konkrétnym deťom, ktoré prídu medzi nás,“ uviedol hokejista Peter Bondra.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Adam ŽampaAndrej KiskaDominik HrbatýMarián HossaMilan LasicaMiroslav ŠatanPeter BondraRichard Lintner