Tragická nehoda na Lafranconi, v Bratislave viazla doprava

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia, mŕtvola, cesta
Foto: ilustračné, SITA/Viktor Zamborský

BRATISLAVA 4. augusta (WEBNOVINY) – Po dopravnej nehode troch kamiónov a osobného auta v pondelok zahynul 36-ročný muž. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, šlo o vodiča nákladného auta.

Nehoda sa stala v pondelok na zjazde z mosta Lafranconi v Bratislave v smere na Malacky. Muž zomrel pri prevoze do nemocnice.

Medzi zranenými boli aj deti

Pri nehode sa zranili aj tri deti a 40-ročná žena, dodáva hovorca záchranárov Boris Chmel. Dve desaťročné dievčatá mali poranené nohy, šesťročné dieťa utrpelo úraz hlavy.

Všetky previezli do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Ako dodáva Chmel, šlo o ľahšie poranenia. Žena si pri nehode poranila hlavu, tú odviezli do nemocnice na bratislavských Kramároch.

V hlavnom meste kolabovala doprava

Pre dokumentovanie dopravnej nehody bol prejazdný iba ľavý jazdný pruh v smere na Malacky. Tvorili sa tam kolóny. Na mieste premávku usmerňovali hliadky dopravnej polície.

Podľa najnovších informácií Zelenej vlny, približne po 20:00 hodine sa podarilo premávku obnoviť a kolóny sa rozbiehajú. Príčiny nehody teraz vyšetruje polícia, vyčísľujú aj výšku škody.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať