Tragédia v Trnave, vodič v protismere vrazil do dvoch áut

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mŕtvola cesta polícia
Foto: SITA/Viktor Zamborský

BRATISLAVA/ TRNAVA 7. augusta (WEBNOVINY) – Tragická dopravná nehoda sa stala vo štvrtok podvečer o 18:10 na juhovýchodnom obchvate v Trnave. Ako informovala agentúru SITA trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, vodič auta Ford Focus tam z nezistených príčin prešiel do protismeru a potom došlo k zrážkam s dvoma autami. Vodič zo Senice (1959), ktorý šoféroval Ford Focus, svojím zraneniam podľahol, jeho spolujazdec má ľahšie zranenia.

Autu sa v protismere stihol vyhnúť vodič prvého idúceho auta. Skončil v poli bez zranení, jeho spolujazdkyňa mala ľahšie zranenie. Focus sa čelne zrazil s druhým autom Ford C-Max, v ktorom sa zranil vodič a narazil bočne ešte aj do tretieho auta Citroën. V aute Ford C-Max viezol vodič v autosedačke dvojročné dieťa, ktoré bolo po nehode otrasené.

Cesta je na mieste nehody uzavretá, dopravu riadia policajti. Obmedzenia by mali trvať ešte asi hodinu. Na mieste je aj znalec z odboru cestnej dopravy, polícia dokumentuje prípad a vyšetruje príčiny nehody.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia