Brutalita v Trenčíne, agresor dobil mladých ľudí, muža bodol

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Krimi vrazda krv noz
Foto: ilustračné, Shutterstock

TRENČÍN 12. augusta (WEBNOVINY) – Napadol šesť mladých ľudí, jedného bodol, útočil aj na dievčatá, jedno skončilo v bezvedomí. Po nedeľňajšom vyčíňaní 37-ročného Borisa z Trenčína obvinili z ublíženia na zdraví a výtržníctva.

Trenčan nadránom pred barom na Sládkovičovej ulici v Trenčíne po predchádzajúcej hádke napadol dvoch mladíkov vo veku 20 a 22 rokov.

Agresor napadol dievča aj muža

Potom sa presunul k baru na Palackého ulici. Tu zaútočil na 20-ročného muža a napadol aj sedemnásťročnú dievčinu. Oboch udrel päsťou do tváre. Dievča spadlo na zem, páchateľ potom zaútočil aj na jej ďalšieho kamaráta a kamarátku, ktorí jej chceli pomôcť.

Chlapca kopol do hlavy, mladú ženu udrel päsťou do oka. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, útočník následne jedného z chlapcov bodol nožom do chrbta.

Bodnutého mladíka museli ošetrovať

Ďalšiu potýčku vyvolal agresívny muž na Hasičskej ulici, privolaní policajti ho nakoniec spacifikovali a skončil na policajnom oddelení aj s návrhom na vzatie do väzby. Dvadsaťročný mladík, ktorého bodol, našťastie nemal vážnejšie poranenia, no museli ho ošetriť.

Horšie na tom bola sedemnásťročná dievčina, ktorá bola v bezvedomí a absolvovala vyšetrenia hlavy. Mladík, ktorého kopol, mal rozbitý nos a odštiepené dva zuby. Ostatní skončili s hematómami na tvári. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať