Katalóg IKEA 2015 vzdáva hold spálňam a kúpeľniam

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: IKEA

BRATISLAVA 13. augusta (WBN/PR) – V IKEA máme radi obyčajné dni rovnako ako tie sviatočné. Naším cieľom je zlepšovať ľuďom každodenný život doma. Práve teraz vychádza nový katalóg IKEA 2015, ktorý sa tento rok zameriava na spálne a kúpeľne, čiže na miesta, kde sa začína a končí každý deň. Katalóg IKEA je dnes najväčšou printovou produkciou, ktorá používa 100 % papiera s certifikátom FSC®.

Spálne a kúpeľne slúžia našim každodenným potrebám. Sú to miesta, kde sa ráno obliekame a umývame, kde sa večer vyzliekame a ukladáme spať. „Spánok patrí medzi základné potreby človeka, kúpeľne a spálne však dnes zároveň slúžia ako miesta, kde oddychujeme, premýšľame, relaxujeme a venujeme sa sami sebe,“ hovorí Jana Hrubcová, PR manažérka IKEA Bratislava.

Spotrebiteľské prieskumy ukazujú, že sny ľudí z rôznych krajín sa až toľko nelíšia. Väčšina z nás sníva o kúpeľni, ktorá by bola oázou oddychu a o spálni s maximálnym pohodlím. „Spálne a kúpeľne musia byť funkčné, usporiadané a pohodlné. Chceme, aby náš nový sortiment výrobkov zákazníkom predviedol, čo všetko im môže spálňa a kúpeľňa dopriať. Viac ako jedna tretina výrobkov do kúpeľní a spální je tento rok nová a zákazníkom ponúkame širšiu ponuku z hľadiska štýlu, cien a funkcií,“ hovorí Peter Holčík, zodpovedný za sortiment spální a kúpeľní IKEA v regióne Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Ľudia chcú, aby ich domácnosti odrážali to, akí sú. Katalóg IKEA si kladie za cieľ inšpirovať zákazníkov IKEA k tomu, aby si zariadili a vyzdobili domácnosť tak, aby viac zodpovedala ich životnému štýlu ako módnym trendom a zabehnutým zvyklostiam. Katalóg obsahuje prekvapivé nápady, ako si zariadiť domov po svojom a prináša nové riešenia, ako možno meniť priestory podľa meniacich sa potrieb. Stále viac ľudí, ktorí bývajú v malých bytoch, vníma multifunkčný nábytok a praktické úložné priestory ako základnú potrebu. Keď už nemôžete zväčšiť priestor, ktorý máte k dispozícii, zariaďte si ho tak, aby fungoval čo najlepšie!

Stále viac ľudí chce žiť udržateľnejším spôsobom života. Spálňa je priestor, kde sme v priamom kontakte s použitými materiálmi, a preto je to výborné miesto, kde začať s úvahami o udržateľnosti – prečo používať obliečky z bavlny, ktorá bola pestovaná zodpovedným spôsobom, prečo si vyberať nábytok z dreva, ktoré sa spracováva s čo najmenším odpadom, ako možno pridať hebkosť a pohodlie pomocou kobercov vyrobených zo zvyškov textílií, ako šetriť energiu použitím LED osvetlenia?

Tento rok sme urobili ďalší krok v oblasti zodpovedného hospodárenia s lesmi. Katalóg IKEA 2015 je najväčšou publikáciou vytlačenou výlučne na papieri 100% „Forest Stewardship Council® Mix Credit“ a označenou logom FSC®. Znamená to, že celá výroba katalógu IKEA, od lesov až po tlačiareň, je certifikovaná s cieľom zabezpečiť udržateľnejší pôvod dreva.

Celý sortiment nových výrobkov, štýlov a inšpiráciu pre váš lepší každodenný život doma nájdete v obchodnom dome IKEA alebo na www.IKEA.sk. Ďalšie nápady nájdete aj v PR Galérii na www.ik-press.com/sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Ikea Bratislava, s.r.o.