Dážď narobil v Bratislave problémy, zatopilo cesty a pivnice

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bratislavou sa prehnala búrka, zaplavené sú viaceré ulice
Pohľad na zatopenú Račiansku ulicu. Búrka s výraznými zrážkami spôsobila v hlavnom meste problémy s dopravou. Neprejazdné sú viaceré cesty a podjazdy. Bratislava, 3. august 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 23. augusta (WEBNOVINY) – Podjazd pod Prístavným mostom, Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu v smere na Mlynskú dolinu a Krátka ulica boli po silnom daždi v Bratislave neprejazdné.

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahy pred dažďom. Všetky výstrahy a predpoveď počasia si môžete pozrieť

—–> v tomto článku.

Na všetkých troch miestach boli hliadky dopravnej polície, ktoré odkláňali premávku. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Krajský dopravný inšpektorát zároveň vodičov žiadal, aby sa týmto úsekom vyhli. Na mnohých miestach bola vozovka pokrytá vrstvou nadbytočnej vody.

Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave zároveň informovalo, že hasiči zasahovali v súvislosti s poveternostnými podmienkami pri viacerých udalostiach. Najčastejšie pri výjazdoch odčerpávajú vodu, najmä z pivníc domov.

VIDEO: Pozrite si zatopenú cestu pri Starom rozhlase

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať